Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ معاون اول رییس جمهور صنعت پتروشیمی را یکی از مهمترین صنایع پیشران برای توسعه اقتصاد کشور برشمرد و گفت: هر کشوری برای دستیابی به توسعه اقتصادی، بر صنایع پیشران تکیه دارد، زیرا این صنایع نقش لوکوموتیو را ایفا می‌کند و با حرکت خود ده‌ها و صد‌ها صنایع دیگر را به حرکت در می‌آورند.

اسحاق جهانگیری پیش از ظهر امروز(شنبه) در مراسم آغاز عملیات اجرایی پروژه مجتمع پتروشیمی اسلام آباد غرب، اظهار داشت: مردم اسلام آباد غرب وفاداری خود را به جمهوری اسلامی ایران در عمل نشان دادند و استان کرمانشاه در دوران دفاع مقدس با ایستادگی و مقاومت ده هزار شهید تقدیم کرد و نام کرمانشاه برای ملت ایران همواره اطمینان بخش است و بعنوان پاسدار بزرگ مرزها و حریم کشور ماندگار خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رییس جمهور با تبریک ایام دهه فجر اظهار امیدواری کرد همه بتوانیم آرمان هایی که امام راحل ،‌مقام معظم رهبری و شهدا که در راس آنها شعار استقلال آزادی و جمهوری اسلامی بود را پاس داشته و محقق کنیم.

وی در ادامه با ابراز خرسندی از آغاز عملیات اجرایی پروژه مجتمع پتروشیمی اسلام آباد غرب خاطر نشان کرد: در سالهای اخیر اقدامات وسیعی برای توسعه صنعت پتروشیمی در کشور انجام شده به گونه ای که در سال 1400 ظرفیت صنعت پتروشیمی کشور به 100 میلیون تن خواهد رسید که ارزش آن بیش از 25 میلیارد دلار است.

دکتر جهانگیری در ادامه با اشاره به تحریم های ظالمانه آمریکا و جنگ اقتصادی علیه ملت ایران، گفت: آمریکایی ها با این نیت شوم وارد جنگ اقتصادی با ملت ایران شدند که جمهوری اسلامی ایران را از پا درآورند.

معاون اول رییس جمهور افزود: آنها تصورشان این بود که جشن پیروزی شکست جمهوری اسلامی ایران را در سال 97 در تهران برگزار خواهند کرد زیرا فکر می کردند نقطه تامین حیات منابع ارزی ایران نفت است و اگر بتوانند شاهرگ ایران که درآمدهای نفتی است را قطع کنند، ایران از پا درخواهد آمد.

وی ادامه داد: آمریکایی ها تلاش های گسترده ای انجام دادند تا میزان فروش و صادرات نفت ایران را به صفر برسانند اما با همت، شجاعت و ریسک پذیری مدیران صنعت نفت کشور آمریکایی ها هیچ وقت نتوانستند به این خواسته دست پیدا کنند.

دکتر جهانگیری با اشاره به اینکه در مقطع کنونی بیش از 100 میلیارد دلار از منابع درآمدی کشور به دلیل تحریم های ظالمانه کاسته شد، گفت: حتماً اگر این درآمد حاصل و در بخش توسعه کشور هزینه می شد، شرایط کشور و زندگی مردم متفاوت تر از امروز بود. مردم ایران با بزرگواری این فشارهای اقتصادی را تحمل کردند. یکی از بخش های مهمی که به کمک کشور برای تامین ارز مورد نیاز آمد، صنعت پتروشیمی بود که در همین شرایط تحریم میلیاردها دلار ارز در اختیار مدیران کشور به منظور تامین نیازها قرار داد.

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه در این مقطع کارخانه ای به دلیل آنکه مواد اولیه مورد نیازش باید از خارج تامین می شد تعطیل نشد، گفت: باید از مدیران صنعت پتروشیمی که در روزهای سخت ریسک پذیرفته اند و برای خدمت به کشور کار کردند قدردانی و حمایت کرد. خوشبختانه طرح های پتروشیمی با وجود تحریم ها یکی پس از دیگری در دست اجرا است که یکی از مهمترین آنها همین طرح پتروشیمی اسلام آباد غرب است.

وی با اشاره به ایام الله دهه فجر، گفت: یکی از کارهایی که دشمنان انجام می دهند ایجاد فضای یاس و ناامیدی در کشور و پمپاژ تبلیغات منفی علیه مدیران جمهوری اسلامی ایران است در حالی که اجرای همین طرح ها نمایانگر توانمندی کشور است. نباید فراموش کرد که در سال 1357 حتی دسته بیل هم وارد می شد و ما صرفا فرمول کلید در دست را دنبال می کردیم یعنی خارجی ها برای ما می ساختند و کلید طرح ساخته شده را در اختیار ایرانیان قرار می دادند. امروز ما در پیچیده ترین صنایع نظیر پتروشیمی دارای دانش فنی هستیم.

دکتر جهانگیری تصریح کرد: باعث افتخار است که مدیران صنایع مختلف نظیر صنعت نفت و پتروشیمی می گویند که دانش فنی اجرای این طرح ها را در اختیار دارند، دانشی که عمدتاً‌ در اختیار تعداد معدودی از کشورها بود و آن را به کسی واگذار نمی کنند.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به شروع ساخت این کارخانه بزرگ با سرمایه گذاری 545 میلیون دلار، گفت: تمام مراحل ساخت اعم از طراحی و تجهیزات توسط فرزندان کشورمان انجام می شود و آشکارا نشان از کارآمدی نظام دارد.

وی تاکید کرد: ساخت حلقه های پایین دستی این مجتمع بزرگ از اهمیت بسزایی برخوردار است. کرمانشاه استعدادهای طبیعی فراوانی در اختیار دارد که باید با تکیه بر این ظرفیت و ایجاد زنجیره تولید بیکاری در آن ریشه کن شود.

دکتر جهانگیری گفت: وظیفه بخش خصوصی در این مقطع ایجاد صنایع پایین دستی است و قطعاً با راه اندازی ده ها و صدها کارخانه ای که متکی به این مجتمع است می توان اقدامات مهمی برای رفع مشکل بیکاری و ایجاد رفاه برای مردم انجام داد.

در این مراسم وزیر نفت و استاندار کرمانشاه نیز با اشاره به اهمیت صنعت پتروشیمی در استان کرمانشاه بر ضرورت تکمیل طرح های این چنینی و نیز صنایع پایین دستی آن تاکید کردند.

منبع: جماران

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 اسحاق جهانگیری پتروشیمی دفاع مقدس دهه فجر کرمانشاه اسلام آباد غرب صادرات نفت ایران جشنواره فیلم فجر سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 معاون اول رییس جمهور جمهوری اسلامی ایران اسلام آباد غرب دکتر جهانگیری صنعت پتروشیمی طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۴۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشهد قطب آجیل ایران می‌شود

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، سید جمال حسینی اظهار کرد: در حال حاضر دیدگاه کشور ما در مورد آجیل و خشکبار از کالای سنتی و لوکس به کالای ضروری تغییر کرده است و دانش و آگاهی مردم در این مورد افزایش یافته و سلامت محصول برای همه مشخص است و فرهنگ مصرف تغییر کرده است.

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار مشهد افزود: یکی از مهمترین مشکلات ما پایین بودن نرخ بهره‌وری در بخش کشاورزی است جهت ارتقای صنعت در بخش صادرات و مصرف داخلی دچار مشکلاتی هستیم، محصولات کشاورزی ما تجاری سازی نمی‌شود و سهولت در تجارت نداریم.

وی گفت: خراسان رضوی محصولات انحصاری زیادی نسبت به کل دنیا دارد و صنعت آجیل و خشکبار در حوزه فعالیت در بازار مقام دوم را در کشور دارد به طوری که در حال حاضر ۸۰۰ صنف دارای پروانه کسب در این حوزه در مشهد فعالیت می‌کند.

آجیل و خشکبار در مسیر صنعتی شدن

در ادامه مسعود نجفی، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی اظهار کرد: در آستانه برگزاری سومین رویداد استارتاپی در مسیر دانش بنیان کردن بخش کشاورزی با همکاری اتحادیه آجیل و خشکبار استان با نگاه صنعتی با توجه به مزیت‌هایی که در کشور و استان دارد به سمت صنعتی شدن این حوزه پیش می‌رویم.

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی افزود: با توجه به تصمیم گیری در جهت  برگزاری نخستین رویداد ملی عرضه و تقاضای  صنعت آجیل  و خشکبار (ناتک) مشکلات صنعت آجیل و خشکبار  با چند عنوان مشخص در حضور اعضا کارگروه رویداد مطرح و ارزیابی شد.

وی گفت: خشک کردن آجیل و خشکبار، استفاده از سیستم‌های دقیق و هوشمند در طول فرایند فراوری آجیل، روش‌های جدید رفع آلودگی و میکروب زدایی، استفاده از ضایعات آن و استفاده از افزودنی‌های مجاز به منظور ایجاد طعم و.... مشکلاتی بود که طبق آن‌ها فراخوان صادر شد و طرح و ایده‌های مختلفی به دبیرخانه رویداد واصل شد.

نجفی بیان کرد: حدود ۲۵ ایده پذیرفته شد و در طول سه روز بصورت حضوری توسط هیات داوران مورد ارزیابی قرار گرفت و سرانجام ۷ طرح و ایده در محل اصلی رویداد در حضور صنف آجیل و خشکبار از سراسر کشور عرصه خواهد شد و امید است که دستاورد آن انتقال دانش فنی و عقد قرارداد باشد.

دیگر خبرها

  • تسهیلات هزار میلیاردی توسعه صنعت گاز به دانش‌بنیان‌ها
  • تسهیلات هزار میلیاردی توسعه صنعت گاز به دانش بنیان ها
  • پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز با شرکت صنایع تجهیزات نفت تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد
  • تأمین مالی و ریسک داخلی‌سازی در صنعت پتروشیمی پوشش داده می‌شود
  • بانک ملی ایران؛ پشتیبان توسعه طرح های صنعت نفت کشور
  • عسکری: نام استقلال تغییر نخواهد کرد
  • علی عسگری: استقلال، استقلال می‌ماند
  • بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی نفت , گاز ,پالایش و پتروشیمی
  • بازدید وزیر نفت از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی
  • مشهد قطب آجیل ایران می‌شود