Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - وزیر نفت اعلام کرد: تلاش داریم توسعه میدان گازی باباقیر که ظرفیت برداشت از آن روزانه 6 تا 7 میلیون مترمکعب گاز غنی برآورد شده است را به همراه دیگر میدان‌های کوچک استان کرمانشاه در دولت دوازدهم آغاز کنیم.
به گزارش خبرنگار اعزامی شانا به کرمانشاه، بیژن زنگنه بعدازظهر امروز (شنبه، 18 بهمن‌ماه) در نشست اقتصاد مقاومتی در محل استانداری کرمانشاه با اشاره به اینکه استان کرمانشاه با اجرایی شدن طرح پتروشیمی اسلام آباد غرب به‌عنوان چهارمین طرح پتروشیمی این استان به سومین قطب پتروشیمی کشور می‌شود، اظهار کرد: ما چند کار برای کرمانشاه در نظر گرفتیم که فرصت‌های طلایی برای استان به شمار می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه اجرای 2 میلیارد دلار پروژه در منطقه گیلانغرب و سرپل‌ ذهاب در نظر گرفته شده است، توضیح داد: توسعه میدان‌های گازی از جمله امام حسن، باباقیر، بیستون و... برنامه‌ریزی شده است.
وزیر نفت با اشاره به اینکه تلاشمان این است توسعه میدان گازی باباقیر با ظرفیت برداشت روزانه 6 تا 7 میلیون مترمکعب گاز غنی را در این دولت آغاز کنیم، تصریح کرد: ظرفیت برداشت گاز از میدان بیستون روزانه حدود یک میلیون مترمکعب برآورد می‌شود، همچنین تلاش داریم گازهای همراه نفت در میدان‌های نفتی نفت‌شهر، سومار، دلاوران و سامان را جمع‌آوری و در یک پالایشگاه گازی نزدیک گیلانغرب شیرین‌سازی و جداسازی کنیم تاگاز متان به شبکه سراسری گاز کشور تزریق و بقیه برای خوراک پتروشیمی مصرف شود.
زنگنه تصریح کرد: برای اجرای این طرح‌ها با همکاری تنگاتنگ استانداری کرمانشاه مشاوره گرفته شده است، امروز هم برای مشاوره صنعتی‌ با صنعتگران استان نشستی ترتیب داده است تا توانایی و ظرفیت صنعتی این استان بررسی شود.
وی یکی از مشکلات بزرگ استان کرمانشاه را کمبود اشتغال عنوان و بر ضرورت تقویت واحدهای فنی و حرفه‌ای تاکید کرد و گفت: بسیاری از تخصص‌های مورد نیاز در استان موجود نیست بنابراین مجبوریم آنها را از جاهای دیگر هم تامین کنیم.
وزیر نفت ضمن اشاره به توسعه بخش پایین‌دستی صنعت پتروشیمی در استان کرمانشاه گفت: هلدینگ خلیج فارس (شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس) قرار است برای بخشی از طرح‌های پایین‌دست پتروشیمی از جمله طرح‌های اتیلن اکساید مورد استفاده در صنعت تولید لاستیک‌های مصنوعی در این استان 300 میلیون دلار سرمایه‌گذاری کند.
زنگنه ادامه داد: قرار است سه پارک کریستال ملامین، پلی‌اتیلن و متیل آمین ساخته شوند و بخشی از این طرح‌ها در اورمانات انجام می‌شود تا تعادل منطقه‌ای و عدالت جمعیتی هم برقرار شود.
وی ضمن ارائه پیشنهادی مبنی بر تهیه سامانه‌ای برای جذب سرمایه‌ در استان کرمانشاه گفت: متاسفانه ظرفیت منابع استان چندان بالا نیست اما سعی کردیم از ظرفیت گاز موجود نهایت بهره را ببریم و در صنایع بالادستی و پایین‌دستی پتروشیمی کار خوبی می‌شود.
وزیر نفت با اشاره به اینکه 95 درصد استان کرمانشاه از نعمت گاز بهره‌مند هستند که البته توزیع گازرسانی یکسان نیست، افزود: 1500 میلیارد تومان برای گازرسانی در استان هزینه شده و اندکی منابع دیگر نیاز است تا تعادل گازرسانی در شهرستان‌های مختلف استان برقرار شود، گازرسانی امکان بزرگی برای توسعه صنعتی و حفظ محیط زیست فراهم کرده است.
زنگنه با تاکید بر لزوم کمک به توسعه استان کرمانشاه و مردم آن که در جنگ شاهد فداکاری‌های بسیار آنان بودیم، اظهار کرد: البته زمان زیادی از جنگ گذشته است، جهش اقتصادی بعضی از کشورها دنیا 30 سال هم نیست، حال باید همت و تلاش کنیم تا این استان توسعه یابد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: استان کرمانشاه وزیر نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۴۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد از افزایش بیش از ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: این اعتبار باید در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد، مجید دهقانی‌زاده با بیان اینکه از اقدامات اساسی دولت در راستای کمک به مجموعه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، پرداخت عوارض ارزش افزوده است، اظهار کرد: این اعتبار به‌صورت نقد در اختیار آنان قرار می‌گیرد تا خدمات مناسب و در شأن مردم ارائه دهند.

وی تأمین منابع مالی پایدار از محل توزیع عوارض را مساله مهمی برای شهرداری‌ها و دهیاری‌ها دانست و افزود: انتظار می‌رود مجموعه شوراها و شهرداری‌ها به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند تا این اعتبار پرداختی از سوی دولت در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با بیان اینکه مجموعه شهرداری‌ها باید به فکر ایجاد منابع پایدار درآمدی برای خود باشند، تاکید کرد: شوراها و شهرداری‌ها باید بتوانند منابع مناسبی در کنار منابعی که از محل ارزش افزوده نصیبشان می‌شود را در راستای تکمیل طرح و پروژه‌های حوزه شهری و روستایی و همچنین خدمت مناسب به شهروندان به کار گیرند.

دهقانی‌زاده با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان ۹ برابر افزایش پیدا کرده است، بیان کرد: در دولت سیزدهم دولت به کمک مجموعه مدیریت شهری و روستایی آمد تا در این حوزه تحول اساسی ایجاد کند.

وی عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان را در سال ۱۳۹۹ مجموعاً ۳,۳۸۰ میلیارد ریال عنوان کرد که در این دولت این اعتبار بیش از ۹ برابر افزایش یافته است و افزود: عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان در سال ۱۴۰۲ نیز به مبلغ ۳۰ هزار میلیارد ریال رسیده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد از دلایل رشد این منابع در دولت سیزدهم را تدابیر اندیشیده شده در قالب ستاد درآمد و تجهیز منابع و مساعدت‌های استاندار و نمایندگان مردم شریف استان در مجلس شورای اسلامی در انتقال تعدادی از پرونده‌های مالیاتی شرکت‌های یزدی به استان و نیز تلاش‌های ارزشمند دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط به ویژه اداره کل امور مالیاتی دانست و گفت: دولت سیزدهم بر تأمین منابع مالی پایدار و عدالت محور در کشور تاکید دارد.

کد خبر 751181

دیگر خبرها

  • برنامه‌ریزی برای بومی‌سازی اهم لایسنس‌های صنعت پتروشیمی تا ۷ سال آینده
  • سند آمایش لرستان در چارچوب برنامه توسعه تا مردادماه آماده شود
  • توسعه متوازن با رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط مثبت ممکن است
  • ماجرای «میدان گازی آرش» در آستانه پیچیدگی؛ چه باید بکنیم؟
  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • آمادگی کامل نیروی انتظامی برای برگزاری انتخابات دور دوم در کرمانشاه
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد