Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، علی اوسط هاشمی رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشوربا اشاره به واگذاری ایجاد دپارتمان و مرکز آموزش تخصصی نفت و گاز غرب کشور به کرمانشاه، گفت : این مرکز تخصصی، منطقه‌ای بوده و در زمان شروع آموزش ها، کار تربیت مربی استان‌های منطقه غرب و شمال غرب کشور را در حوزه نفت و گاز عهده دار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت : نمی‌توانیم در هر استانی یک قطب آموزش داشته باشیم، لذا با توجه به ظرفیت‌های استان کرمانشاه در حوزه پتروشیمی و نفت و گاز این مرکز تخصصی در استان کرمانشاه راه اندازی خواهد شد.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور اشاره‌ای به ظرفیت‌های استان کرمانشاه در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی داشت و افزود: کرمانشاه با طرح‌های در دست اجرا به قطب پتروشیمی کشور تبدیل می‌شود.

او با اشاره به ورود سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای به حوزه ارائه استاندارد‌های آموزشی در حوزه پتروشیمی برای اولین بار در کشور، افزود: در این راستا تنها در سال گذشته ۳۵۰ استاندارد آموزش تخصصی پتروشیمی و گاز را با مشورت فعالان این عرصه در عسلویه ایجاد کردیم.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور سپس اشاره‌ای هم به تفاهمنامه آموزش ۲۵۰۰ نفر از بیکاران استان برای جذب در واحد‌های در حال احداث پتروشیمی و صنایع نفت و گاز استان داشت و ادامه داد: قرار است این افراد در رشته‌های برق صنعتی، لوله کشی صنعتی، ابزار دقیق، جوش آرگون، نصب ماشین آلات مکانیکی و صنعتی آموزش ببینند.

هاشمی با اشاره به ظرفیت‌های بالای بازار دیجیتال برای حل مشکل اشتغال استان کرمانشاه، گفت: واقعیت این است که آینده به بازار دیجیتال اختصاص دارد، لذا این آمادگی وجود دارد که مرکز تخصصی و دپارتمان ملی آموزش مشاغل دیجیتال کشور را به این استان واگذار کنیم.

او از مسئولین استان خواست تا امکانات تجهیز بازار دیجیتال را از وزیر ارتباطات فعلی بگیرند تا قوی‌ترین مرکز دیجیتال در استان ایجاد شود.

هاشمی سپس با اشاره به منطقه آزاد شدن قصرشیرین، گفت: در مجموعه فنی و حرفه‌ای این آمادگی را داریم تا هر شهروند ساکن در منطقه آزاد را صاحب یک مهارت کرده و به آن‌ها کارت شهروندی مهارت بدهیم که در این خصوص نیز قرار شد یک بسته برای ارائه آموزش‌های مهارتی خاص منطقه آزاد قصرشیرین از سوی مسئولین تهیه شود.

او با بیان اینکه مسابقات مهارت در سه سطح استانی، ملی و جهانی برگزار می‌شود، گفت: حاضریم میزبانی مسابقات دو رشته در مسابقات ملی را به استان بدهیم.

هاشمی اشاره‌ای هم به گرایش جامعه به سمت مهارت آموزی داشت و افزود: گواه این مدعا اینکه امسال نزدیک ۵۰ درصد افراد مجاز به انتخاب رشته برای تحصیل در دانشگاه‌ها انتخاب رشته نکردند و این یعنی نظام آموزشی نیازمند پوست اندازی برای ارائه آموزش‌های هدفمند و ماموریت گرا است. در چنین شرایطی آموزش‌های مهارتی هم برای باقی ماندن نیاز به به روز رسانی دارد و اگر به روز نشوند قطعا جایگاه خود را نزد مردم از دست خواهند داد.

او با اشاره به اهمیت تقاضا محور کردن آموزش‌های مهارتی، گفت: در گذشته ۳۰ درصد آموزش‌های مجموعه فنی و حرفه‌ای مبنای تقاضا محوری و ۷۰ درصد دیگر مبنای عرضه محوری داشت، در حالی که امروز به جایی رسیده ایم که ۶۹ درصد آموزش‌های سازمان فنی و حرفه‌ای بر مبنای تقاضای محوری ارائه می‌شوند که اتفاق مهمی است که منجر به ارائه آموزش‌های مهارتی بر مبنای نیاز روز جامعه می‌شود .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه فنی و حرفه ای شرکت نفت شرکت ملی نفت سازمان آموزش فنی و حرفه ای آموزش های مهارتی استان کرمانشاه نفت و گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۰۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی ۳۵ مرکز خرید گندم و کلزا در لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، مدیر تعاون روستایی لرستان گفت: ۲۶ مرکز خرید تضمینی گندم و ۹ مرکز خرید کلزا در سطح استان تا پایان فصل برداشت فعال هستند و با توجه به نزول رحمت الهی و کیفیت مناسب مزارع، پیش بینی می‌شود سال زراعی خوبی برای کشاورزان این خطه باشد.

غلامعلی فتحی با بیان اینکه استان یکی از قطب‌های تولید محصولات کشاورزی در کشور است افزود: امید می‌رود با برنامه ریزی‌های صورت گرفته، مشکلی از لحاظ خرید محصولات کشاورزان از جمله گندم و دانه روغنی کلزا نداشته باشیم.

فتحی گفت: با بازدید از مراکز خرید گندم وتشکیل تیم‌های نظارتی مختلف تلاش می‌کنیم تا مشکل کمیسیون‌های خرید به کمترین میزان برسد.

به گفته وی طی سال زراعی جاری ۲۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان برای سه محصول گندم، جو و کلزا در سامانه کشت قراردادی ثبت شده است که علاوه بر خرید تضمینی هزینه‌های حمل و بیمه محصول نیز در قرارداد‌ها مشخص و به کشاورزان کمک می‌شود.

بیش از ۸۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی در لرستان وجود دارد، سطح زیر کشت کلزا در استان بیش از سه هزار و۵۰۰ هکتار است و و تولید گندم طی سال گذشته در حدود ۲۳۵ هزار هکتار اراضی استان از ۱۲۳ هزار تن به ۵۳۰ هزار تن رسید.

دیگر خبرها

  • اجرای طرح آموزش هر شهرستان یک روستا در هرمزگان
  • آموزش چهار هزار و ۹۰۰ مهارت آموز درهرمزگان
  • راه‌اندازی سه مرکز طرح ملی رحله ویژه دختران
  • دانشگاه فنی و حرفه ای بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب را حذف کرد
  • راه اندازی ۳۵ مرکز خرید گندم و کلزا در لرستان
  • نشست تخصصی وبیناری در چابهار
  • آغاز به کار نخستین مدرسه ترافیک کشور در کرمانشاه با ابتکار پلیس
  • امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما
  • نخستین مرکز شیمی‌درمانی فرهنگیان کشور در ارومیه افتتاح شد
  • اولین مرکز شیمی درمانی فرهنگیان کشور در ارومیه افتتاح شد