Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیوان کاشفی گفت: حوزه پتروشیمی و نفت در استان کرمانشاه می تواند آینده استان را کاملا صنعتی کند و بخش کشاورزی ما نیز اگر تقویت شود بدون شک به قطب کشاورزی تبدیل خواهیم شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز، کیوان کاشفی امروز سه شنبه در نشست فعالان اصناف و بازاریان با استاندار که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: در چند سال گذشته با توجه به فشار اقتصادی ناشی از تحریم های بین المللی بخشی از اقتصاد خودجوش کشور ما که معمولا در بخش خصوصی است، تا حدودی ضعیف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس اتاق بازرگانی استان کرمانشاه افزود: براساس آمارها در ۳۰ سال گذشته این خودجوشی ۸۵ درصد بود که متاسفانه امروز به زیر ۵۰ درصد رسیده است.

وی بیان داشت: در استان کرمانشاه ویژگی هایی داریم که اگر خوب از آن استفاده کنیم تبدیل به مزیت و در غیر اینصورت سبب خسارت و رشد ناپایدار خواهد شد.

کاشفی بیان داشت: اگر فضای کسب و کار برای بسیاری از صنایع ما مناسب باشد ظرفیت گسترش و توسعه را خواهند داشت.

وی تصریح کرد: حوزه پتروشیمی و نفت در استان کرمانشاه می تواند آینده استان را کاملا صنعتی کند و بخش کشاورزی ما نیز اگر تقویت شود بدون شک به قطب کشاورزی تبدیل خواهیم شد.

کاشفی اظهار داشت: دو منطقه آزاد و ویژه در استان داریم که باید برای توسعه استان از آنها استفاده شود.

عضو هیات رئیسه اتاق ایران میزان صادرات استان را ۲.۵ تا ۳ میلیارد دلار اعلام کرد و گفت: در حوزه تجارت استان کرمانشاه سرآمد است و همواره جزو ۸ استان برتر در حوزه توسعه صادرات و آمار صادرات کشور بوده و هستیم.

وی ادامه داد: تجارت نیز در  استان ما ریشه دارد و بیش از ۱۰۰ سال قدمت اتاق بازرگانی استان کرمانشاه است که در کمتر استانی این مهم دیده می شود.

کاشفی خاطر نشان کرد: پتانسیل بزرگ استان کرمانشاه تشکل ها و فعالان اقتصادی هستند که اکثر آنها همدل و همراه در راستای توسعه استان تلاش می کنند.

وی تصریح کرد: امروز دوره اقتدار دولت ها در ایران گذشته و هر مدیری موفق شود از بخش خصوصی درست کار بکشد و مسیر را برای سرمایه گذاران هموار کند قطعا موفق خواهد بود.

کاشفی بیان داشت: با حضور بیش از ۳۰ نفر از اساتید علمی در اتاق بازرگانی کرمانشاه اتاق فکر اقتصاد را تشکیل داده اند و آمادگی داریم با استفاده از ظرفیت شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی به بهبود فضای کسب و کار استان کرمانشاه کمک کنیم.

گفتنی است در این نشست تعدادی از روسای واحدهای صنفی استان کرمانشاه درخواست های خود را مطرح کردند و خواستار برگزاری جلسه اختصاصی استاندار جهت رفع مشکلات و موانع بر سر راه تولید و توسعه شدند.


استان کرمانشاه در حوزه اصناف در سطح جهانی صاحب کرسی است

به گزارش مرصادنیوز،بهمن امیری مقدم عصر امروز دوشنبه در نشستی با فعالان اصناف و بازاریان که در استانداری برگزار شد اظهار داشت: قرار نیست جلسه بدون نتیجه داشته باشیم باید جلسات را به گونه ای مدیریت کنیم که خروجی آن عملیاتی و نتجه اش برای مردم ملموس باشد.

استاندار کرمانشاه افزود: استان کرمانشاه پتانسیل و ظرفیت های بسیار خوبی در زمینه های مختلف دارد، از امروز نباید در مورد چنین استان شهید پروری با این همه موقعیت های مناسب بد بگوییم.

وی خاطر نشان کرد: امروز استان کرمانشاه در حوزه اصناف در سطح جهانی صاحب کرسی است لذا باید تلاش کنیم با روحیه جهادی در چارچوب قانون راه را جهت توسعه صادرات برای تجار، بازرگانان و سرمایه گذاران هموار کنیم.

امیری مقدم گفت: بر این اساس ضرورت دارد فعالیت واحدهای تولیدی دنبال شود و صنعتگران و تولید کنندگان دست به دست هم دهند تا مشکلات استان مرتفع شود.

وی بخش خصوصی را بازوی توانمندی در راستای تحقق اهداف توسعه ای استان معرفی کرد و افزود: امروز توجه به بخش خصوصی به عنوان یک سرمایه اجتماعی و اقتصادی در کشور یک ضرورت است.

امیری مقدم با بیان اینکه می شود با تلاش همه جانبه در راستای شعار سال قدم برداریم، ادامه داد: از این پس نباید در استان موضوعی به نام مانع داشته باشیم.

استاندار کرمانشاه گفت: وامدار کسی نیستم، مدیران را خودم انتخاب خواهم کرد و کسانی که بخواهند مانع ایجاد کنند بدون هیچ اغماضی آنها را کنار می زنم.

وی تصریح کرد: مدیری را انتخاب می کنم که پشت میز نشین نباشد و استان کرمانشاه را به رشد و توسعه برساند.

امیری مقدم خاطر نشان کرد: جایگاه اصناف در انقلاب بی‌بدیل است و در تمام مشکلات خدمت شایانی به مردم داشته اند.

وی بر ارتباط هر چه قوی تر اصناف و بخش خصوصی تاکید کرد و اظهار داشت: بخش خصوصی باید نقش خود را در توسعه اقتصادی استان نشان دهد و ضروری است در این حوزه در استان به یک رشد مضاعف برسیم.

مدیر ارشد استان کرمانشاه بیان داشت: اتاق اصناف نیز باید نسبت به تنظیم بازار اهتمام ویژه داشته باشد و تلاش کنیم هیچ پرونده صنفی قضایی نشود و تا جایی که ممکن است نسبت به حل مشکلات اصناف اقدام کنیم.

وی گفت: باید جهت ارتقاء زیرساخت های تجاری بخش خصوصی را فعال کنیم تا امکان صادرات گسترده تجار و بازرگانان فراهم شود.

استاندار کرمانشاه همچنین بر حمایت از تولیدات استان تاکید کرد و بیان داشت: ضروری است از امروز فروشگاه‌های سراسر استان تولیدات داخلی را در سبد مصرف کننده وارد کنند و به این منظور کیفیت تولیدات استان باید ارتقاء داده شود.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: استان کرمانشاه امیری مقدم بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۸۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌این فعال حوز صنعت پتروشیمی با اشاره به سهم کمتر از 6 درصدیِ هوش مصنوعی در صنایع کشور، از تولید سامانه‌هایی برای پایش هوشمند صنعت نفت و گاز و پتروشیمی خبر داد و گفت: با توجه به ورود شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه هوشمندسازی صنایع کشور، این امکان فراهم شده تا حفظ داده‌های بومی و امکان گسترش ضریب نفوذ هوش مصنوعی به صنایع کشور افزایش یابد.

بگفته جلیل سبحانی در سالهای اخیر، هوش مصنوعی به طور گسترده‌ای برای مسائل بهینه‌سازی در صنعت اکتشاف و تولید نفت و همچنین در مجتمع‌های پتروشیمی به کار گرفته شده است، بااین حال کشور ما به عنوان یک کشور نفت‌خیز و یکی از قطب‌های پتروشیمی جهان، هنوز آن چنان که باید و شاید در این زمینه ورود نکرده است.

بگفته این مدیر شرکت دانش‌بنیان، امروزه روش‌های هوش مصنوعی به چهار دسته اصلی؛ شامل الگوریتم‌های تکاملی، هوش ازدحامی، منطق فازی و شبکه‌های عصبی مصنوعی طبقه‌بندی می‌شوند و ترکیبی از تکنیک‌های مختلف هوش مصنوعی می‌تواند با موفقیت برای حل مسائل مهم بهینه‌سازی و دستیابی به راه حل‌های بهتر در صنایع پتروشیمی استفاده شوند.

جلیل سبحانی معتقد است؛ هوش مصنوعی قادر است توانمندساز واقعی برای پروژه‌های نفت و گازی با ارائه کاربردهای متعدد ارائه کند که از آن جمله می‌توان به کاهش هزینه‌های تولید محصولات، مدیریت مصرف انرژی، افزایش بهره‌وری و همچنین نیاز به پردازش‌های پیشرفته هوشمند در مراحل و فرآیندهای مورد استفاده در صنعت تولید مواد شیمیایی اشاره کرد.

این کارآفرین و فعال اقتصادی، با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر، بسیاری از مجتمع‌های پتروشیمی جهان با هدف افزایش کارآیی عملیاتی، کاهش هزینه‌ها و بهبود رضایت مشتری و همچنین کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای از هوش مصنوعی بهره گرفته‌اند، می‌گوید: صنعت پتروشیمی ایران هم ناگزیر است از هوش مصنوعی بهره بگیرد و باتوجه به اثرات مثبتی که این مسئله در پی خواهد داشت، باید بخشی از سرمایه‌گذاری‌های جدید مجتمع‌های پتروشیمی معطوف به حوزه هوش مصنوعی و ارتقاء این دانش جدید باشد.

جلیل سبحانی ورود صنعت نفت و گاز پتروشیمی به حوزه هوش مصنوعی را یک اقدام سودمند برای کشور می‌داند و می‌گوید: ورود صنعت نفت و گاز و پتروشیمی به این حوزه، می‌تواند به عنوان یک موتور پیشران، ضریب نفوذ هوش مصنوعی در ایران را متحول کند.

جلیل سبحانی به گزارش مجمع جهانی اقتصاد در نقشه راه صنایع شیمیایی اشاره می‌کند و می‌گوید با توجه به این گزارش، هوش مصنوعی می‌تواند حداقل در پنج حوزه سطوح بالاترِ کارآیی و بهره‌وری از طریق بهینه‌سازی عملیاتی، افزایش مزایای رقابتی و کاهش هزینه‌های نوآوری از طریق دیجیتالی شدن، مدیریت داده و آنالیز اطلاعات با هدف درک بهتر از نیازهای مشتری و بنابراین بهینه‌سازی پیشنهادها متناسب با نیازهای مشتری، تأثیر بر نیروی کار و تغییرات در ارائه پاسخ به نیازها بر اساس تعریف اکوسیستم دیجیتال و زنجیره تأمین نوین بر روی صنایع شیمایی اثرگذار باشد.

این مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان معتقد است طبق تعاریف جهانی صنعت نسل چهارم، صنعتی است که از سیستم‌ها و بسترهای دیجیتال و خودکار و با ارتباط «وایرلس» در کنار فناوری‌هایی نظیر هوش مصنوعی‌ در فرآیندها و سازوکارها حداکثر استفاده را می‌برد و بر این اساس صنایع نفت و گاز و پتروشیمی ایران برای ماندگاری در بازار راهی جزء ورود به نسل چهارم این صنایع ندارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تأمین مالی و ریسک داخلی‌سازی در صنعت پتروشیمی پوشش داده می‌شود
  • برنامه‌ریزی برای بومی‌سازی اهم لایسنس‌های صنعت پتروشیمی تا ۷ سال آینده
  • بانک ملی ایران؛ پشتیبان توسعه طرح های صنعت نفت کشور
  • تلاش نفوذی ها برای خروج راه آهن از ریل توسعه و مشارکت مردمی
  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد